Sant Roc enceta les seves Festes de la Primavera

  0
  Festes Sant Roc.jpg

  20/04/2018 – Amb la nit solidària a la Fundació Ateneu Sant Roc.

   

  Aquest divendres 20 d'abril, a les 9 del vespre, arrenquen les Festes de la Primavera del barri de Sant Roc a la Fundació Ateneu amb el sopar solidari i contacontes.

   

  Tot seguit, el dissabte, dia 21, el grup de muntanya de la Fundació Ateneu Sant Roc organitza una sortida a Vall de Cardó, mentre que diumenge serà el torn de la Zumba de Festa, que se celebrarà a l'escola Lestonnac de 10 a 13h. Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, el dilluns 23 d'abril, a la plaça Sant Elies es podrà comprar llibres i gaudir de jocs florals i tallers per a tot el públic.

   

  Entre les activitats més destacades, trobem la Fira d'Artesania i Mostra d'Entitats i Serveis, que enguany arriba a la 36a edició i se celebrarà el 6 de maig a la plaça Sant Roc.

   

  També, al llarg del mes de maig es construirà una fototeca i es commemorà el 40è aniversari de l'Esplai Chanut.

   

  Entre les novetats, aquest any s'havia convocat un concurs per escollir el cartell, on Hoor Nasir, de 9 anys i membre del projecte Aula Oberta, va ser guanyadora amb un cartell acolorit, on el verd de primavera conviu amb una manera d’arc de Sant Martí fet de grans pinzellades. Tot respira festa, es pot veure la mateixa paraula dibuixada amb ‘gomets’ i en la part superior, en color complementari, vibra un llacer de color fúcsia que fa de les festes un gran regal.