Intractables a casa

0
    38
    IMG_5200.JPG

09/10/2017 – Segona golejada consecutiva del Badalona a l'Estadi. L'equip escapulat escombra per 4-1 el Peña Deportiva en una segona part sensacional.

Des del primer moment, els jugadors de Manolo González van ser superiors i es van apropar amb perill a l'àrea rival. Albarrán i Kilian van ser els amos de les bandes i els millors aliats de Querol, Lacruz i Enri. El gol, però, no va arribar en els primers 45 minuts. Sí que hi va haver, en canvi, la mala notícia de la lesió de Miquel Robusté, que va haver de ser substituït abans d'arribar al descans.

La segona part va ser igualment escapulada, però amb el premi dels quatre gols a la porteria de Dennis. Kevin Lacruz va fer el primer, culminant un contracop amb un cop de cap a centrada d'Albarrán. Néstor Querol, aprofitant un refús i connectant una sensacional rematada, signaria el segon. I Marcel Serramitja, que va saltar al camp en el minut 60, el tercer i el quart, en dues accions de murri.

El Peña Deportiva, que va pagar l'expulsió de Selfa en el minut 57 per doble targeta groga, va marcar el gol de l'honor de penal i en l'últim minut.

Fitxa tècnica

Badalona: Morales; Albarrán, Robusté (Juanjo Ciércoles, 44'), Álvaro Vega, Moyano, Kilian; Aly Coulibaly, Sergio Maestre: Kevin Lacruz (Marcel Serramitja, 60'), Enri (Robert Simón, 71') i Néstor Querol.

Peña Deportiva: Dennis, Erik, Javi, Alberto, Pau, Selfa, Jandrin, De Val, Guille (Rueda, 59'), Pepe (Marcos, 59') i Górriz (Fran Núñez, 59').

Gols: 1-0, Kevin Lacruz (47'); 2-0, Néstor Querol (62'); 3-0, Marcel Serramitja (68'); 4-0, Marcel Serramitja (74'); 4-1, Rueda (p) (90').

Àrbitre: Alexandre Alemán Pérez (Col·legi de Las Palmas). TG: Albarrán, pel Badalona, i Alberto, pel Peña Deportiva. TV: Selfa, del Peña Deportiva, per doble groga, la segona en el minut 57'.