L’oposició portarà a l’Oficina Antifrau l’examen d’accés a la Guàrdia Urbana

  0
  154

  El tribunal qualificador de les proves d’accés a 46 places de la Guàrdia Urbana de Badalona ha decidit anul·lar l’examen que els aspirants al cos han fet aquest diumenge al matí. Segons ha explicat el consistori, la raó de l’anul·lació és que “alguna pregunta tenia alguna resposta ombrejada”.

  Des de l’oposició, han denunciat els fets. El president del grup municipal del PSC, Fernando Carrera, ha proposat a la resta de partits de l’oposició la convocatòria d’un ple extraordinari perquè el govern del PP doni públicament totes les explicacions sobre els exàmens de la Guàrdia Urbana. Carrera considera una “greu irregularitat” tot aquest procés i ha aprofitat per recordar la polèmica al 2014 amb una altra convocatòria de nous agents, també sota el govern d’Albiol.

  Esquerra Republicana té previst presentar una denúncia formal davant l’Oficina Antifrau, exigint una investigació exhaustiva d’aquesta qüestió. Simultàniament, el grup republicà reclama responsabilitats polítiques al govern de Badalona. Alex Montornès, president del Grup Municipal d’Esquerra Republicana, ha manifestat que “si es confirma que les respostes estaven manipulades per afavorir certes persones, seria un fet molt greu. És imprescindible que l’Oficina Antifrau obri una investigació sobre aquesta qüestió i que l’Alcalde ha de reunir-se amb els grups municipals per donar una explicació”.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí