Javi López confirma la seva renúncia a l’acta de regidor

  0
  51
  javi lopez.jpg

  30/04/2016 – Després d'hores d'incertesa i d'un consell polític de Guanyem, el fins ara responsable d'Espais Públics confirma la seva marxa definitiva.

  Javi López deixarà l’Ajuntament de Badalona de forma definitiva. Després d’un anunci de dimissió incert que el propi regidor va desmentir a través de Twitter, 24 hores de dubtes i silenci i la celebració del Consell de Debat Polític de Guanyem, López ha confirmat la renúncia a l’acta de regidor a través d’una carta oberta que la plataforma política ha fet pública aquest dissabte.

   

  “La meva responsabilitat a la regidoria d’Espais Públics m’ha fet viure en primera persona les complicacions que porta la praxis de la gestió municipal i les dificultats per portar a la pràctica les conviccions polítiques”. L’exedil assegura que els motius de la seva marxa són “la complexitat de la gestió municipal, amb els escassos recursos disponibles i les greus mancances de personal, conjuntament amb petites discrepàncies amb l’organització” i la voluntat d’involucrar-se “en nous reptes polítics”.

   

  Des de Guanyem Badalona apunten que, tot i informar a primera hora d’aquest divendres, la decisió havia de ser debatuda al Consell de Debat Polític, i afirmen ser conscients “que aquest procés ha pogut causar malestar o confusió”.

   

  Després de la carta oberta, queda confirmat que Javi López deixarà de ser regidor a l’Ajuntament, i el seu lloc l’ocuparà, previsiblement, el número 6 de la llista i actual assessor de govern, Francesc Duran.

   

  Aquesta nova entrada deixaria la balança dels equilibris del grup municipal de Guanyem en una inclinació clara cap a la CUP, atès que tres dels cinc regidors serien membres de la CUP, tot i estar integrats dins la dinàmica de confluència de Guanyem. Podem perd el seu únic representant.