Jesús Delgado, entrenador Seagull B: “El grup es va proposar l’objectiu de finalizar la temporada entre les cinc primeres posicions”

  0
  Manel Expósito

  Les ‘minigavines’ del Seagull B han superat el primer trimestre del 2020 amb molt bones sensacions i marcadors (4 victòries, 2 empats i 2 derrotes). Uns números que mantenen, ara com ara, el filial blau entre les cinc primeres posicions de la taula i superen amb nota el gran objectiu plantejat per aquesta temporada.

  De quina manera es va planificar el curs a l’estiu i la confecció de la plantilla?

  A partir del tram final de la temporada anterior vam començar a contactar amb les jugadores per saber el bloc de què es disposava i la continuïtat de peces que hi hauria, així com l’exigència en el cos tècnic per fer captació de jugadores. Vam arribar al mes de juny amb 20 jugadores i abans de l’inici de temporada es van fregar les 22 fitxes. Encara que ja se sap que en el futbol amateur sempre poden haver baixes per motius laborals o estudis.

  Estem parlant d’un projecte ambiciós?

  La temporada passada vam iniciar el projecte, el qual no es presentava senzill. Per reestructuració de nivells havíem de competir a Segona però finalment es va fer a Primera, amb un bloc de Segona. La veritat que estem molt millor aquesta temporada. Entre tots els components de l’equip es va acordar poder lluitar entre els cinc primers classificats.

  I de moment s’estan complint les expectatives plantejades.

  Comencem la pretemporada el 20 d’agost, amb un mes de preparació i es va traduir en un bon inici de lliga. Aquest darrer mes hem enllaçat resultats molt positius i estem a la part alta.

  Qui són els rivals directes?

  Martinenc, Girona, Olot, Pontenc … aquests quatre són els principals rivals. A curt termini. De fet vam començar l’any contra Girona i penso que és un dels aspirants a l’ascens, juntament amb el Martinenc, líder.

  De quines jugadores es compon la plantilla?

  Hi ha cinc o sis jugadors que porten més de quatre temporades al Club i quatre / cinc jugadores que pugen de l’Juvenil. A més de tres més que ja eren al Amateur. Més de la meitat de la plantilla contínua de temporades anteriors.

  Quin és enllaç que hi ha amb l’Amateur A?

  La diferència de nivell és evident. Afortunadament, el primer equip tampoc està patint baixes de lesió. No és fàcil que jugadors del B puguin tenir l’oportunitat en el Amateur A però sí que vam completar entrenaments de forma conjunta a l’Estadi. A més, hi ha entrenaments específics de porteres entre l’A i el B. La temporada passada teníem una jugadora que estava en dinàmica de primer equip, Cristina Chavero.

  És viable l’ascens?

  No és una exigència del Club sinó més aviat formar jugadors del Juvenil i de la casa. Però no hem d’enganyar a ningú, si un es veu allà dalt en la classificació a mesura que avanci la temporada, se seguirà lluitant fins al final per poder aconseguir-ho.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí