BSA inicia les tasques de suport residencial i domiciliari

  0

  Ahir dilluns 23 de març es van començar a desenvolupar les tasques l’equip de suport domiciliari i residencial de Badalona Serveis Assistencials (BSA). Aquesta acció forma part del pla de contingència desenvolupat per BSA per fer front a la situació d’excepcionalitat provocada pel coronavirus SARS-COV-2.

  L’objectiu del pla, que segueix les mesures decretades per la Generalitat de Catalunya davant el coronavirus, és evitar el risc de contagi dels col·lectius més vulnerables: les persones que necessiten assistència urgent i els professionals que les atenen.

  Suport residencial

  Les persones que rebran atenció residencial són les que viuen a les residències següents: Ballesol, Sant Cebrià, DANAE, Meran, Martal, Convent Tiana i Club Sant Jordi.

  Suport domiciliari

  En el cas de l’atenció domiciliària, s’inclou les persones que són i seran ateses a les seves cases i que es considerarà que estan ingressades en el seu domicili. Aquest concepte d’hospitalització domiciliària, per tant, serveix per evitar l’ingrés de les persones en centres sanitaris i el risc derivat en la situació actual.

  El servei de suport funcionarà durant 12 hores de dilluns a divendres. Al servei habitual dels programes d’atenció domiciliària – SAID, ATDOM i gestores de casos-, s’hi sumaran metges i metgesses de família i infermers i infermeres de l’Atenció Primària de BSA.

  Aquesta reestructuració dels recursos, que afecta aproximadament 500 persones, busca donar continuïtat a l’assistència a la vegada que s’evita la presència d’usuaris en els centres.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí