Jordi Garcia, bronze al Campionat d’Espanya triatló sprint

0
    33
    Jordi Garcia puja al podi
    Jordi Garcia

L’atleta Jordi Garcia va tancar la seva participació al Campionat d’Espanya de Triatló Sprint que es va organitzar a Pontevedra amb una tercera posició. L’esportista badaloní va finalitzar la prova amb un temps de 55:53, només David Castro i Alberto González van superar Garcia a la prova disputada a terres gallegues.

Aquest cap de setmana, el triatleta badaloní participarà al Campionat d’Europa de Barcelona, amb un circuit al voltant del front marítim barceloní. Serà la primera gran prova internacional després dels Jocs Olímpics de Tòquio i amb representació badalonina. La temporada anterior, Garcia va finalitzar el seu debut en 24ª posició.

A més a més, dimarts 12 d’octubre participarà al Aquatló Ciutat de Badalona, que aquest any té categoria de campionat de Catalunya absolut.