La Copa d’Espanya, primer títol pels LIDERTEL Dracs

  0
  Dracs

  La Copa d’Espanya de la Serie A de la Lliga Nacional de Futbol Americà (LNFA) serà la competició que obrirà la temporada 2021 – 2022 aquest mes de novembre i comptarà amb la participació de set equips: Lidertel Badalona DracsÓssos Rivas, Alcobendas Cavaliers, Saragossa Hurricanes, Fuengirola Poltres, L’Hospitalet Pioners i Barberà Rookies.

  El cap de setmana del 13 i 14 de novembre és la data fixada al calendari per la disputa de la Copa d’Espanya del curs i el Dracs han quedat exempts per a la primera eliminatòria i jugaran directament a semifinals. La penúltima ronda de la competició se celebrarà el cap de setmana del 27 i 28 de novembre i la gran final, el 18 o el 19 de desembre. Ens espera una Copa d’Espanya apassionant.

  D’altra banda, la màxima categoria nacional 2022 tindrà un total de 10 conjunts i dos equips nouvinguts al màxim esglaó, amb el retorn de L’Hospitalet Pioners i el Barberà  Rookies. Tot i això, haurem d’esperar al mes de gener per poder gaudir de la primera jornada de lliga, encara sense agrupacions ni calendari.

  Aquests són els 10 equips en la Serie A temporada 2021 – 2022: Lidertel Badalona Dracs, LG OLED Black DemonsOsos Rivas, Mallorca Voltors, Zaragoza Hurricanes, Fuengirola Potros, Murcia Cobras, Gijón Mariners, L’Hospitalet Pioners i el Barberà Rookies.

  Durant les darreres setmanes, els Dracs han anunciat la renovació del  defensive end Mike Taylor III i la incorporació del quarterback Rafael Hidalgo i Hunter Belzo, jugador polivanet que pot exercir les posicions de running back i wide receiver.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí