Jordi Giménez dóna una nova victòria a la Cultural (83 a 82)

29
    j20.JPG

25/02/2014
    El base va anotar la cistella del triomf contra el Martinenc, un rival directe

La Cultural va fer-se forta a casa derrotant al Martinenc, un rival directe, a la darrera jugada.
    Els de Sergi Garcia van remuntar als últims 3 minuts, i malgrat que els de Barcelona s'havien posat per davant amb un tir lliure, Jordi Giménez, el líder d'aquest equip, va sortir al rescat amb una cistella a l'últim atac.
    El Martinenc va tenir un últim llançament però la pilota no va entrar.

Abans la Cultural havia hagut de fer un sobreesforç per superar la lesió de dos dels seus pivots. Tot i que l'invent de fer jugar els alers de pivots va sortir bé, el Martinenc en va treure molt de rèdit en el rebot, i va controlar bona part el matx.

A falta de 3 minuts, els visitants guanyaven per 12, però encara quedava temps per la reacció. La Cultural va fer una pressió a tota la pista molt agressiva, el Martinenc va especular massa i es va igualar el matx.
    Duran va empatar el partit amb un triple abans que el Martinenc s'avancés per últim cop. Llavors Giménez va assumir els galons i va rematar el matx.

Amb aquest triomf la Cultural avança al Martinenc però té l'average perdut, perquè a l'anada va perdre per no presentar la documentació necessària.
    Aquest diumenge intentarà mantenir la bona dinàmica a la pista del Sant Medir, a les 19:30.