Jordi Ninus agafa el relleu i Maria Arnal i Marcel Bagés tanquen el 7è Festival Musica’t

  0
  maria11.jpg

  29/01/2015 – La festa es trasllada aquest cap de setmana a l’espai cultural de Coworking Badalona i al Teatre del Círcol.

  El Festival Musica’t va començar fort i va fer les delícies de desenes de persones el passat cap de setmana amb les actuacions de Pau Vallvé i Joan Rovira. Però per als qui els hi va saber a poc, aquests dissabte i diumenge arriba el segon plat. La festa es trasllada a l’espai cultural de Coworking Badalona i al Teatre del Círcol.

   

  Divendres, dia 30, a partir de les 20h, serà el torn de Jordi Ninus, una nova i prometadora veu del panorama musical. El seu primer disc ha arribat amb molt poc temps a les llistes d’èxit de les ràdios del país i aquest cap de setmana arriba en format intimista a Coworking Badalona.

   

  La combinació de Maria Arnal i Marcel Bagés serà l’encarregada de posar el punt i final a aquesta setena edició del festival de música en català per excel·lència al Barcelonès Nord. Arnal és una badalonina membre del col·lectiu “Compratir dóna gustet”, que actualment i conjuntament amb el guitarrista Marcel Bagés ha inicitat un projecte musical que recull, a través de les versions i sonoritats que aquests dos artistes aporten, un repertori de músiques i cançons de la tradició musical oral que ha passat de generació en generació. Una mostra aquest dissabte, a les 21h, al Teatre del Círcol.