Juliol dóna la benvinguda al Casal Esportiu de Badalona

  0

  A partir de demà, 1 de juliol, els Serveis d’Esports de l’Ajuntament de Badalona permetran a 115 nens i nenes de 3 a 14 anys gaudir, durant tot el mes, del Casal Esportiu de Badalona. Aquest tindrà lloc a les instal·lacions del Complex Esportiu Municipal Montigalà.

  El Casal vol fomentar l’accés a la pràctica esportiva entre els nens i nenes, a més de promocionar l’educació, la integració i la cohesió social a través de l’esport.

  Handbol, voleibol, vòlei platja, rugbi, futbol flag, bàdminton, beisbol, hoquei, pales de platja, tennis taula, atletisme, croquet, petanca… són alguns dels esports que estaran presents al Casal Esportiu. També activitats aquàtiques com natació o altres com el senderisme.

  L’horari del Casal serà de 9 a 14 h, amb una ampliació de l’horari d’acollida d’una hora al matí i una hora més al migdia.

  A més del Complex Esportiu Montigalà, també es podrien fer servir altres espais com la Piscina Municipal Mireia Belmonte, les Pistes d’atletisme Paco Aguila, el Camp de Futbol de Montigalà i el Poliesportiu de la Plana.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí