Kirksay: “Hem de jugar sempre com a la 2a meitat”

  0
  tariq.jpg

  24/03/2014
  L'aler francès, heroi del partit, va mostrar-se content pel joc de l'equip a la 2a meitat

  L'aler del FIATC Joventut, Tariq Kirksay, es va convertir en l'heroi de la victòria d'ahir a la pista de l'Unicaja en anotar la cistella del triomf a falta de 2,9 segons. 

  El de Nova York estava content pel triomf però sobretot pel joc desplegat en els últims 20 minuts. "A la 2a part hem augmentat el nivelld'agressivitat i hem jugat més físic", apuntava, "això és el que hem de fer sempre, jugar com a la 2a meitat".

  De fet, Kirksay no dubtava en afirmar que "si poguéssim jugar així els 40 minuts no tindria cap dubte de que estaríem més amunt". 

  Tot i que el triomf val el seu pes en or per jugar el proper Play Off, l'exterior verd-i-negre no en va voler parlar perquè recorda que "quan vam parlar de la Copa del Rei vam perdre la concentració. Hem de pensar en el dia a dia i seguir treballant concentrats". 

  Per últim, Kirksay va tornar a exercir de veterà i va recordar que aquest triomf no val res si no es referma amb un triomf a casa a la propera jornada contra el Tenerife. "Estem jugant bé a casa i hem de seguir així. No hem de canviar per haver guanyat un bon partit a domicili", va sentenciar.