KoRPo Dance Project s’estrena al Zorrilla

  0

  De la mà del ballarí, coreògraf i professor rus Kirill Radev neix KoRPo Dance Project, una companyia establerta a Badalona des del 2020 amb l’objectiu d’impulsar els joves talents nacionals. El pròxim 17 d’octubre (10h i a 10 euros l’entrada) se’ns presenta, per primer cop, al Teatre Zorrilla de la ciutat.

  L’espectacle d’aquesta jove companyia constarà de tres produccions inspirades en obres dels cèlebres Ballets Russos de Diaghliev: Petrushka, Jeux i Anonymous. El despertar de les emocions de la marioneta de palla Petrushka, un poema a la dansa i la connexió entre la nostra part espiritual i el moviment del cos. KoRPo Dance Project en estat pur. Això ens espera al Teatre Zorrilla.

  A continuació us deixem un resum més extens de cada acte de l’espectacle: 

  • Petrushka mostra el despertar de les emocions d’un dels personatges tradicionals més populars de Rússia, la marioneta de palla i serradura Petrushka, a través de la qual s’exploren els límits de la llibertat d’elecció i la capacitat que tenim per influir en el nostre propi destí.
  • Jeux és un poema a la dansa. Una combinació fascinant i trepidant entre el llenguatge plàstic coreogràfic de Radev i l’exclusiva llum musical de Glass. El resultat: un mosaic visual que s’assembla al d’una obra d’art pictòrica.
  • Anonymous pretén unir —i mostrar a través de l’espai, la forma i l’energia— la connexió profunda i palpable que hi ha entre la nostra part més espiritual i el moviment exterior del nostre cos. Una manera de sentir en tots els aspectes possibles, d’aïllar-nos de la nostra voràgine diària i avançar cap a un oasi de sentiments i emocions.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí