L’11è Mercat Solidari de la Fundació SIQUE! està resultant tot un èxit

  0
  Mercat Solidari.JPG

  15/05/2014 – El mercat, que romandrà obert fins el 25 de maig, ofereix una gran oferta de productes d'alta qualitat amb l'objectiu d'obtenir recursos econòmics per fer realitat els somnis de les persones amb diferent capacitat intel·lectual de la Fundació SIQUE!.

  Des de l’1 de maig, l’edifici situat a la plaça Pompeu Fabra acull una vegada més el Mercat Solidari per la Diferent Capacitat Intel·lectual de la Fundació SIQUE!, que enguany arriba a l’11a edició.

   

  El Mercat Solidari ofereix en 300 metres quadrats una gran oferta de productes de tot tipus: drogueria, cosmètica, decoració, llibres, roba i complements, sabateria, jardineria, joguines, alimentació, caves i vins, així com servei de bar. Es tracta de productes donats per més de 200 empreses i establiments comercials sensibles a les necessitats d’aquest col·lectiu en risc d’exclusió social. Cada dia, els organitzadors reposen l’oferta de productes amb noves i temptadores ofertes de marques de reconegut prestigi i qualitat que han volgut prendre part d’aquesta iniciativa solidària que, a més, ajuda a molts veïns de Badalona a fer front a situacions de dificultat provocades per l’actual crisi econòmica.

   

  En aquests moments, la Fundació SIQUE! valora que “el mercat està resultant un èxit de participació, ja que molts badalonins s’estan acostant a mostrar la seva cara més amable en vers a un col·lectiu que està patint de valent les retallades de las administracions públiques, com és el de les persones amb diferent capacitat intel·lectual”.

   

  El Mercat Solidari, que romandrà obert fins el 25 de maig, té com a objectiu obtenir els recursos econòmics necessaris per mantenir els projectes i  serveis que la pròpia fundació té en marxa i, d’aquesta manera, convertir en realitat els somnis de les persones amb diferent capacitat intel·lectual.

   

  L’horari d’obertura és de dilluns a diumenges,  d’11 a 14h i de 17 a 20h.