La 5a BDN Running escalfa motors amb el programa d’entrenaments

  0
  17
  BDN Running.jpg

  03/03/2016 – El proper diumenge el Centre Comercial Montigalà acollirà un entrenament de muntanya. A més d'una exposició fotogràfica de la cursa del 4 al 19 de març.

  Quan falten dues setmanes per la cinquena edició de la cursa BDN Running, el Centre Comercial Montigalà acollirà aquest diumenge, 6 de març a les 10.30 hores, un entrenament de muntanya en el marc del programa d'entrenaments previs a la prova.

   

  A més a més, al mateix espai comercial, del 4 al 19 de març, tindrà lloc una exposició fotogràfica '5 anys amb tu' que repassa dades i elements característics de la intensa història de la cursa. A més, l'organització i el Centre Comercial Montigalà han realitzat una bossa reutilitzable commemorativa de la cursa que obtindran tots els participants.

   

  La 5a BDN Running, que tindrà data el 20 de març, estarà formada per un circuit molt pla i assequible de 10 quilòmetres i que transcorrerà pels punts més emblemàtics de Badalona, com són la Rambla, el parc de Ca l'Arnús, el Port o el Pont del Petroli. Destacar que la prova té un caràcter solidari, i és que l'organització donarà un euro de cada inscripció a la Fundació Josep Carreras, ja que la cursa és un memorial a l'atleta badaloní Luis Condon, que va morir fa cinc anys de leucèmia.

   

  Actualment la BDN Running compta amb més de 500 corredors i els dorsals es poden adquirir a través del web www.bdnrunning.cat/inscripcions. Recordar que aquesta prova puntuarà doble al Circuit de la Lliga CampionChip.