Mallet: “No es poden perdre aquests partits si volem fer play-off”

  0
  1516_IBT-CJB (33).jpg

  03/03/2016 – El base del FIATC Joventut espera un pas endavant de tot l’equip fer enfrontar-se al Baloncesto Sevilla (diumenge a les 12:30h).

   

  Demond Mallet faria a Tenerife el seu millor partit de la temporada, establint el rècord personal d’anotació del curs (18). L’actuació del base, però, seria insuficient per vèncer l’Iberostar, fet que obliga el FIATC Joventut a reaccionar diumenge contra el Sevilla.

   

  “El pròxim partit és molt important. Sevilla és un rival guanyable que ja hauríem d’haver derrotat a la seva pista”, destacava Mallet. Amb la derrota soferta en l’última jornada, la Penya (8/13) s’ha quedat a dos partits de la vuitena plaça, tot i que la plantilla no perd l’esperança d’arribar-hi.

   

  “El play-off és una fita possible, però s’han de guanyar aquest tipus de partits”, reivindicava el base. Mallet aposta per ser “més agressius” i per “no cometre les mateixes errades” del passat. Segons el doble zero, “ara ha arribat l’hora de fer la feina; no demà”.

   

  Contra el Sevilla, el FIATC Joventut es juga part del seu futur i la plantilla verd-i-negra vol demostrar que ha après dels errors comesos en el duel de la primera volta.

   

  “Bamforth va ser la clau d’aquell partit. Sabem que és un gran tirador i un bon anotador. Però crec que a Badalona no faro això. Estarem alerta i ens prepararem”, assegurava Demond Mallet. El doble zero creu en el play-off, però demana als rookies que entenguin “que cada partit és vital” a partir d’ara.