La badalonina Blanca Gonzalez assoleix el títol a la prova junior de 800 metres lliure

0
    31

23/06/2015 – Amb un temps de 2 minuts i 16 segons va arribar a la meta, amb més de tres segons de diferència respecte la segona finalista.

La badalonina Blanca Gonzalez, de la Unió Gimnàstica i Esportiva de Badalona, ha aconseguit el títol de la prova junior de 800 metres lliure amb un registre de 2 minuts i 16 segons. Ha guanyat la cursa amb més de tres segons de diferència respecte la segona finalista.

D'altra banda, Guillem Gonzalez ha finalitzat quart als 100 m.t. amb 20 segons i un vent en contra de -1.2, mentre que Marta Guirado no ha superat les semifinals de 100 m.t. juvenil a l'ensopegar amb les dues darreres tanques arribant a la meta als 18 segons amb -1.9 de vent.

Mentrestant, Gerard Corominas ha participar al Campionat de Catalunya juvenil a Lloret de Mar, on ha aconseguir la cinquena posició a la prova de 200 metres lliure, aconseguint marca personal a la semifinal amb 23'' 42º, passant com a segon de la seva sèrie. A la final, amb un temps de 23'' 55º ha assolit la cinquena posició.

Per la seva part, Aloma Vives ha fintalitzat tercera a la prova de 10 quilòmetres a la Marxa amb un temps d'1 hora i 9 minuts, sense assolir marca personal.