La Colla Micaco recupera sensacions a Sant Andreu

  0
  castellers sant andreu.jpg

  23/06/2015 – Després d'una relaxada exhibició el dissabte a Catalunya en Miniatura, els Castellers de Badalona van actuar aquest diumenge a la Mostra Catalana de Sant Andreu de Palomar, acompanyats pels Carallots de Sant Vicenç dels Horts i la Jove de Barcelona.

  Després d'una relaxada exhibició el dissabte a Catalunya en Miniatura, els Castellers de Badalona van actuar aquest diumenge a la Mostra Catalana de Sant Andreu de Palomar, acompanyats pels Carallots de Sant Vicenç dels Horts i la Jove de Barcelona.

   

  Els de la camisa micaco van plantejar una diada tranquil·la per recuperar sensacions. Un cop completat el Pilar de 4 d'entrada, els badalonins van escollir com a primer castell el 4de6 amb agulla que, tot i presentar moltes rotacions, no va suposar cap obstacle. La segona ronda servia perquè els micacos plantegessin el 4de7, que havien carregat la setmana passada. No obstant, el castell va pujar una mica nerviós i es va haver de desmuntar quan l'enxaneta no va poder fer les tres passes per coronar el castell. En tercera ronda, aquest cop sí, els de Badalona van tornar a provar el 4de7, que va pujar més segur i van poder descarregar sense problemes.

   

  Ja en la ronda de repetició, els Castellers de Badalona van completar un 5de6 lleuger on destacava un pom de dalt renovat que els permeti properament atacar aquest castell pujant-lo un pis.