La Biblioteca de Can Casacuberta podria reobrir al novembre

  0
  42
  La Biblioteca de Can Casacuberta podria reobrir al novembre
  La Biblioteca de Can Casacuberta podria reobrir al novembre

  El calvari viscut per la Biblioteca de Can Casacuberta pot arribar a la seva fi en breu. Així ho afirma Xavier Garcia Albiol en una piulada a través de Twitter, on assegura que l’equipament municipal reobrirà a principis de novembre. El Nadal del 2019, la biblioteca tancava les seves portes a causa dels problemes amb la climatització i l’arribada de la pandèmia va mantenir l’equipament fora de servei.

  Obres de reparació

  A l’estiu es van iniciar les obres de reparació i condicionament per solucionar totes les deficiències de l’espai. Una inversió de 315.000 euros dedicada a Can Casacuberta i a l’Espai Betúlia per tal de dignificar els equipaments i evitar-ne el tancament intermitent.

  En el seu dia, Garcia Albiol va assegurar que una de les prioritats del pròxim mandat seria abordar “una reforma integral de la biblioteca per adequar-la a les necessitats del segle XXI”, tot i que conservant la seva estructura singular.

  Les obres de reparació i reforma de Can Casacuberta afecten bàsicament als canvis de calderes, a la substitució del sistema de climatització, a les reparacions a la coberta per evitar filtracions d’aigua, a l’adequació de la instal·lació als sistemes contra incendi, reconversió del muntacàrregues en un ascensor accessible, reparacions de les portes i altres actuacions com ara millora de punts de llum o l’augment dels punts d’endolls per facilitar als usuaris la connexió als ordinadors portàtils.

  Després de múltiples anuncis de reobertura, veurem si aquest és el definitiu i Can Casacuberta torna a prestar servei. Cal deixar enrere definitivament aquests dos últims anys de tancament i inactivitat per atendre les necessitats d’estudiants i joves.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí