La carrera pel mocador de les Festes: on i quan comprar algun dels 35.000 que es vendran

  0
  59
  mocador.jpg

  25/04/2016 – En total se’n vendran 35.000 unitats a quasi una desena de punts de distribució.

  Amb l’arribada de les Festes de Maig, arrenca la de vegades disputada carrera per fer-se amb un mocador de la celebració, que enguany serà d’un groc suau amb la imatge oficial de les FM 2016. En total se’n vendran 35.000 unitats a quasi una desena de punts de distribució, com són l’Oficina de Turisme, el Museu de Badalona i les biblioteques municipals. També es podran adquirir a diferents actes, com ara al Pregó, la Festa del Badiu o la mateixa nit de Sant Anastasi.

   

  Com totes les iniciatives vinculades a les Festes de Maig, la venda donarà el tret de sortida el dia 1 de maig, per un preu d’un euro. El color del mocador d’enguany ha estat escollit pel Consell dels Infants de Badalona.

   

  Tassa i samarreta

   

  A més del clàssic mocador, també es vendran les tasses de les festes amb el dibuix de la dimonieta que cremarà a la platja dels Pescadors el proper dia 10, que es podran comprar a l’Oficina de Turisme i al Museu de Badalona, per un preu de 4 euros.

   

  Una novetat d’enguany serà la venda de samarretes –a la fotografia- amb la imatge de les festes. Seran les entitats de la Comissió de Festes les encarregades de vendre-les, en aquest cas.