La Casa i la plaça de la Vila viuran aquest dissabte el ple d’investidura

  0
  49
  Saló de Plens.JPG

  13/06/2015 – A l'interior de la Casa Consistorial, Dolors Sabater serà investida nova alcaldessa; a l'exterior, el bullici està més que assegurat.

  Aquest dissabte a migdia tindrà lloc la constitució del nou Ajuntament de Badalona, en la que serà investida com a alcaldessa Dolors Sabater, la candidata de Guanyem Badalona en Comú. Ho farà amb el recolzament dels cinc regidors que va aconseguir el 24M la plataforma ciutadana, amb els quatre del PSC, els tres d’ERC, dos d’ICV-EUiA i un de CiU, el de CDC, atès que Unió no la recolzarà. Tots plegats, a més dels 10 representants del PP i un de Ciutadans, prendran el càrrec i seuran per primer cop al saló de plens aquest mandat.

   

  A les portes de la Casa de la Vila, el bullici és més que previsible. Durant tot el matí hi ha organitzades concentracions i crides a la ciutadania: d’una banda, una protesta en favor de Xavier Garcia Albiol i “perquè Badalona no caigui en mans d’independentistes de la CUP”, segons es pot llegir des de fa dies a les xarxes socials, en al·lusió a Guanyem Badalona, i a fulletons a peu de carrer del que estan fent difusió persones afins al PP; de l’altra, una crida a donar la “benvinguda al govern d’unitat popular”, convocada des de diferents agents polítics i socials implicats en el futur nou executiu local, per “omplir la plaça de la Vila en un dia històric” i amb festa, animació infantil i actuacions de cultura popular.