La Colla Micaco fa rodatge de sis a la FM de Sant Joan Despí

  0
  castellers sant joan despi 2.jpg

  26/06/2014 – Els micacos van portar a terme una actuació de castells de 6 amb rotacions a tronc i canalla; el dissabte, els badalonins van organitzar una jornada tècnica i una exposició.

  Els Castellers de Badalona han actuat el vespre del dia de Sant Joan amb motiu de la Festa Major de Sant Joan Despí, convidats pels Castellers d’Esplugues i acompanyats pels Castellers de Cornellà.

   

  Amb un nombre més reduït de camises del que és habitual degut al pont festiu, els micacos van portar a terme una actuació de castells de 6 amb rotacions a tronc i canalla. Després d’iniciar la diada amb un pilar de 4, a primera ronda els badalonins van descarregar un 3de6 que no els hi va presentar cap dificultat. En segona ronda, els de la camisa micaco van bastir un 4de6 que van haver de treballar per tal de no perdre mides, però la bona i ràpida execució va fer que el castell es descarregués sense que haguessin de patir. A la tercera els micacos van fer el que ha estat el castell més gran que han presentat a la diada, el 3de6 amb agulla, que es va descarregar sense problemes.

   

  Jornada tècnica per a micacos i fillols

  La diada no ha estat l’única activitat que els Castellers de Badalona han realitzat durant aquest pont. El dissabte els badalonins van celebrar una jornada tècnica per a micacos i per les colles que han apadrinat: els Castellers de Sant Adrià, els Laietans de Gramenet i els Castellers de Montcada i Reixac. Durant la jornada, que va contar amb la participació de més de 100 castellers, es van realitzar diferents xerrades sobre seguretat, treball de les diferents parts del castell i valors del fet casteller. Aprofitant la jornada, els micacos van realitzar també una exposició titulada “Cartellística Micaco” en el que la colla feia un repàs pels seus 16 anys d’existència amb diferents cartells, fotografies, marxandatge i material divers que la colla ha realitzat al llarg de la seva història.