La comunitat educativa de Badalona estimula el rebuig a la LOMCE

  0

  22/10/2013 – Badalona es Mou ha organitzat diferents actes durant aquest cap de setmana per protestar contra la llei educativa; avui, La Llauna acull una xerrada informativa sobre el tema.

  La Rambla de Badalona es va omplir el cap de setmana de gegants i capgrossos; gegants i capgrossos que van dansar sobre una marea groga. Durant bona part del dissabte, la plataforma Badalona es Mou, sota la qual s’apleguen AMPAs, mestres i alumnes de tota la comunitat educativa badalonina, va estar present al centre de la ciutat per presentar el seu manifest contra la LOMCE. El col·lectiu va dur a terme una xerrada sobre la nova llei d’educació i, cap el vespre, va escenificar el ball del cada cop més conegut No al Wert Style (vídeo) juntament amb els gegants d’algunes escoles presents.

   

  La plataforma groga de la ciutat tampoc es va prendre el diumenge de festa. Van acompanyar a l’Assemblea d’Aturats i Aturades a la plaça Pompeu Fabra, on va debatre en assemblea el model educatiu i es va organitzar un dinar solidari.

   

  Badalona es Mou considera que la mobilització “és necessària, que les propostes unitàries són imprescindibles, i que només la iniciativa directa, multitudinària i ferma de la ciutadania pot arribar a aturar aquest intent de privar a la ciutadania de l’actual model educatiu per posar-lo al servei de les empreses privades”.

   

  La LOMCE, avisen, “amenaça el funcionament interior dels centres educatius, des de bressol a universitat, i els ciments mateixos sobre els quals es fonamenten el futur del jovent, la igualtat d'oportunitats i l'estat del benestar”.

   

  La plataforma fa una crida a tota la societat perquè es mobilitzin dins dels seus àmbits i exigeixin la retirada de la llei. Aquesta mateixa tarda, a partir de les 18h, té lloc una xerrada informativa sobre la LOMCE a La Llauna organitzada per la Federació d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes de Catalunya.