La comunitat educativa pública de Badalona denúncia problemes de manteniments i una “improvisació en la planificació escolar”

  0
  261

  Representants dels treballadors de l’educació pública de BadalonaFampas han denunciat la situació precària que pateixen les escoles i instituts des de les retallades de 2010. Segons el comunicat, els principals problemes inclouen la manca de personal docent i d’atenció educativa, ràtios abusives a les aules o infrafinançament del sistema públic d’educació.

  Segons han assegurat les entitats aquest matí, demanaran la paraula al ple i dimecres es reuniran amb la direcció del ST del Barcelonès. La campanya de protesta iniciada busca reclamar accions urgents i efectives de les autoritats municipals i autonòmiques.

  Entre els molts problemes físics que pateixen els centres, es destaquen les calderes trencades, la manca de ventilació, canonades i canaleres malmeses, aigua bruta, goteres, humitats, esquerdes a parets i sostres, finestres i persianes trencades, terres de pati aixecats, i més.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí