L’Ajuntament expulsa una tècnica de residus de la Generalitat de la presentació del nou contracte de neteja

  0
  440

  La tècnica és Nora San Sebastián, exregidora de Guanyem, la qual denuncia que havia assistit a altres actes similars d’ajuntaments metropolitans

  El Director de l’Agència de Residus de Catalunya ha donat suport a San Sebastián: “Ha de poder fer la seva feina”

   

  Segons ha avançat l’Indepedent, l’Ajuntament de Badalona ha expulsat a la tècnica de l’Agència Catalana de Residus i exregidora de Guanyem, Nora San Sebastián, de la roda de premsa convocada per a presentar l’estructura de costos del nou contracte dels serveis de neteja.

  Els serveis de premsa li van comunicar que havia de sortir de la sala perquè “no és periodista”. San Sebastián explica que ha assistit a presentacions semblants que s’han fet en municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

  El Director de l’Agència de Residus de Catalunya, Isaac Peraire Soler, ha donat suport a San Sebastián a través de les xarxes socials: “Ha de poder fer la seva feina”

  La regidora del PP, Rosa del Amo, va contestar a la mateixa publicació defensant que “no es tractava d’una presentació pública, sinó d’una convocatòria de premsa adreçada als mitjans de comunicació”.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí