La comunitat musulmana obre el primer oratori amb el PP al govern local

  0
  IMG_2290.JPG

  13/07/2012 – La Mesquita Mariam està situada al carrer Liszt, al barri de La Pau de Badalona, i ha estat impulsada pel col·lectiu Alfurqan i la Unió de Centres Culturals Islàmics de Catalunya

  El barri de La Pau va veure com s’inaugurava ahir un nou oratori destinat als usos religiosos de la comunitat musulmana. La Mesquita Mariam, nom del nou centre de culte, està situada al tram badaloní del carrer Liszt i es tracta del primer oratori musulmà obert a la ciutat des que el Partit Popular governa l’Ajuntament.

   

  Tot i que el nou equip del consistori ha intentat frenar la seva obertura, els tràmits ja s’havien iniciat en l’anterior mandat i el col·lectiu musulmà Alfurqan i la Unió de Centres Culturals Islàmics de Catalunya han acabat podent fer realitat l’objectiu d’un nou punt de trobada per a la pregària. El secretari d’Immigració de Convergència Democràtica de Catalunya i secretari general de la Fundació Nous Catalans, Àngel Colom, va ser un dels encarregats ahir d’inaugurar el nou centre.