La coordinadora del PP cessada afirma haver pagat ella qualsevol obra a casa seva

  0

  22/01/2013 – Julia Sánchez titlla de mentida el relat de l'exregidor 'popular' David Gómez, que explica la participació dels edils Lerma i Gracia en l'encàrrec de les presumptes obres a Pablo Iglesias; l'empresa de construcció afirma haver reparat unes humitats a la polèmica direcció.

  Divendres passat sortia a la llum un nou cas d’obres irregulars, encarregades encara no se sap oficialment per qui, i el pagament de les quals és reclamat per l’empresa executora, Demon Engineering. Són un total de 37 a tota la ciutat, per valor de 213.000 euros; una d’elles, però, cridava l’atenció perquè la direcció coincideix amb l’habitatge particular d’una ja excàrrec de confiança del govern del PP, Julia Sánchez. Es tracta d’una obra d’uns 13.000 euros al carrer Pablo Iglesias de La Salut, en el que suposadament s’haurien arreglat unes goteres.

   

  Hores després d’esclatar el cas, l’alcalde Garcia Albiol cessava la que, fins aleshores, era la coordinadora del barri de La Salut. Segons fonts municipals, Sánchez va posar el seu càrrec a disposició d’Albiol per no perjudicar la imatge del govern, però no perquè confirmés les reformes presumptament realitzades a casa seva amb diner públic.

   

  En declaracions al DIARI DE BADALONA, Julia Sánchez esclareix que no té res a veure amb cap d’aquestes obres i que les que s’han fet a casa seva les ha pagat ella. Així mateix, assegura que el relat de l’exregidor ‘popular’ David Gómez, que divendres explicava la participació dels edils Salvador Lerma i Daniel Gràcia en l’encàrrec de les suposades obres al seu habitatge, és tot “mentida”. L’excoordinadora, però, no ha volgut valorar l’existència d’una factura que descriu els treballs de reforma a la direcció del que seria la seva vivenda particular i els quals registra com “manteniment de la via pública”.

   

  L’empresa subcontratada per Demon Engineering amb objectiu de dur a terme els treballs al carrer Pablo Iglesias afirma haver arreglat unes humitats al pis en qüestió.