10 anys de rem en llagut català a Badalona

  0
  86
  IMG_9415 (1).JPG

  28/10/2013 – Els tres equips de rem de Badalona han commemorat els 10 anys de rem a la ciutat.

  Divendres passat, 25 d’octubre, els tres equips de rem de llagut català de Badalona, és a dir, el Club de Rem Badalona, el Club Natació Badalona i el Club Nàutic Bétulo van celebrar al Museu de Badalona el primer dels actes del “B10 anys de llagut. Badalona 2003-2013” que van tenir lloc els agraïments especials als impulsors del rem i també la presentació de l’opuscle “10 anys de rem”, de l’autor Joan Soler i Amigó.

   

  Per altra banda, el diumenge dia 27 va tenir lloc una cercavila que va iniciar al Club Nàutic Bétulo i va recórrer el passeig Marítim, tot passant també pel Club Natació Badalona i Club de Rem Badalona que aquests s’anaven afegint al recorregut fins arribar al Port de Badalona, on s’esperava una exhibició de rem per parts dels tres clubs badalonins.

   

  Durant la exhibició es van realitzar quatre figures a partir de 12 embarcacions (vuit llaguts catalans, tres llaüts del Mediterrani i una trainera): la primera va ser situar-se de proa al dic de recer del Port; després va ser anar fins al Pont del Petroli en formació serp; tot seguit passar pels ulls del pont i finalment es van encarar cap a la platja per tornar al Port de Badalona.

   

  La formació d’una salve entre tots els llaguts en el canal d’accés del port va ser l’acte de cloenda de la commemoració dels 10 anys de rem a la ciutat.

  Els tres equips agraeixen la participació tant dels vogadors, públic, entitats col·laboradores i patrocinadors, que han permès fer d'aquesta commemoració un acte festiu i emotiu, que els esperona a continuar amb la tasca d'esport base i competitiu que duen a terme des dels clubs.