La CUP Badalona engega una campanya per fer fora de l’alcaldia Garcia Albiol

  0
  Albiol.jpg

  13/01/2014 – Segons l'agrupació, constarà de diversos episodis que es materialitzaran durant els proper mesos i que es concretaran en accions, escratxes i cartells, entre d’altres.

  La CUP Badalona ha engegat aquests dies la campanya “Fora Albiol”, amb l’objectiu de contribuir a fer fora de l’Ajuntament l’actual alcalde del Partit Popular, Xavier García Albiol, abans del 9N, data prevista per a la consulta sobiranista, amb una sèrie d’accions contundents.

   

  L’agrupació considera que aquest 2014 “és històric per Catalunya i que Badalona no es pot permetre tenir un alcalde del PP, obertament anticatalanista i regressista, i que tractarà d’impedir per qualsevol mitjà que la consulta a Badalona tiri endavant”. La líder del PPC, Alícia Sánchez Camacho, ja ha avançat que els ajuntaments del seu partit no cediran a l'Idescat les seves dades del padró. És per tot això que la CUP presenta una nova campanya “molt contundent” contra Albiol, que constarà de diversos episodis que es materialitzaran durant els proper mesos i que es concretaran en accions, escratxes i cartells, entre d’altres.

   

  El portaveu de la CUP Badalona, Francesc Duran, adverteix que “s’ha acabat la festa i ha arribat el moment d’actuar amb contundència per fer fora a Albiol. És l’única via perquè els badalonins exerceixin el seu dret amb la llibertat que els pertoca”. Alhora, Duran anima la resta de forces polítiques a endurir les seves polítiques contra Albiol i els insta “a deixar-se de pugnes partidistes i a propiciar el relleu a l’alcaldia”.