Segona plaça a l’Hospitalet (80-69)

0
    34
    DSC_0364.JPG

08/12/2015 – L’Infantil del FIATC Joventut finalitza el torneig organitzat pel Bàsquet AESE aconseguint el subcampionat, després de caure en la final contra el Real Madrid.

El somni no s’ha pogut complir. Després de completar una bona primera fase i de superar l’eliminatòria de semifinals exhibint un nivell notable, la Penya es creuava en el duel pel títol amb l’equip més poderós del torneig: el Real Madrid.

El conjunt de David Jimeno no podria aprofitar l’energia positiva del triomf de Mateo Suárez en el concurs de triples per protagonitzar un bon inici.

El bloc verd-i-negre patiria massa en atac durant el primer parcial (14-18), tot i aconseguir reaccionar abans del descans per igualar la final (35-34). Abans de marxar cap als vestidors, Joel Juárez completaria una de les cistelles del torneig, anotant un triple a una mà llançat des de mitja pista.

El tercer període protagonitzat pel FIATC Joventut seria un dels millors de tota la competició. Els badalonins aconseguirien limitar l’atac blanc i anotar 24 punts per arribar als darrers deu minuts amb un petit avantatge en el marcador (55-58).

Finalment, però, l’atac de la Penya no podria mantenir el nivell d’encert del tercer quart, circumstancia que aprofitaria el Madrid per créixer i endur-se el trofeu (80-69). El madridista Boris Tisma acabaria sent proclamat MVP de la competició.