Ple a Primera i Segona

0
    26

9/11/2015.- Sense problemes pel Badalonès, liderat pels Maristes, victòria de prestigi pel Badalonès B, el Natzaret guanya desde la defensa i el Llefià domina a la pròrroga.

El Badalonès sense problemes

Victòria contundent dels dimonis contra el cuer del grup, els Lluïsos B. El 88-39 va servir per agafar confiança i donar minuts a gent del B que està ajudant al sènior, tocat per les lesions.

L’equip va estar molt concentrat en defensa i no va deixar anotar més de 10 punts per quart al rival. Dissabte reben La Palma a les 19.15h.

A segona, pel de victòries i liderat pels Maristes

Els Maristes van decidir el partit contra La Mina pràcticament al primer quart. El 23-6 de sortida deixava el partit molt costa amunt pels visitants.

Al segon quart, els Maristes van veure com la diferència baixava dels 10 punts, 28-20. Però al descans van recuperar l’encert i l’avantatge era de 15 punts, 38-23.

El tercer quart va ser de pocs punts però amb el control total del partit. La mateixa tònica va seguir al parcial definitiu fins el 68-45.

La setena victòria deixa els badalonins líders del grup 3 de Segona. El proper dissabte intentaran seguir amb la mateixa bona línia en la visita al Gramanet.

Els Maristes s’han beneficiat aquesta jornada de la derrota del líder, el Mollet, que va perdre en la visita al Badalonès B.

Els visitants van imposar un ritme alt de sortida i amb el Badalonès aguantant l’intercanvi de cistelles. Els dimonis van donar un pas endavant en defensa i treballant els atacs amb més profunditat van aconseguir els primers avantatges.

Al segon quart, la zona del Mollet va donar més fluïdesa a l’atac estàtic i amb un Badalonès encertat en triples, la diferència al descans era de 13 punts.

A la represa, el líder va apretar i va posar la por al cos dels locals forçant un final ajustat. Però els dimonis estan cada vegada més acostumats a resoldre finals a cara o creu i van resoldre amb seguretat fins el 80-75. El proper dissabte, derbi badaloní contra el Natzaret, diumenge a les 16.

El Sant Andreu també vindrà de guanyar a casa contra el Sant Jordi, després de dominar el marcador tot el partit. L’encert en el tir exterior els va permetre guanyar el primer quart de 9 punts. Al segon, els visitants van trobar més opcions en atac i el resultat es va ajustar. 43-37 al descans.

A la represa, el Natzaret va topar amb la bona defensa visitant en el tir exterior. Però el control del rebot, tant en defensa com en atac, va servir per mantenir una petita escletxa de 4 punts.

L’encert del Sant Andreu va tornar al quart definitiu i la bona defensa sobre els jugadors importants els va donar la segona victòria consecutiva, 80-73. Diumenge buscaran la tercera en la visita al Badalonès B.

El Llefià completa el ple de victòries contra l’Escola Aula. El partit va ser molt igualat amb petites avantatges visitants. El Llefià va apretar a l’últim quart i va aconseguir un avantatge de 9 punts.

Però als últims 3 minuts es va deixar empatar el partit. A la pròrroga van controlar el partit fins aconseguir els 12 punts d’avantatge finals, 85-73. El proper diumenge a la tarda visiten el Neus.