Manca de gasolina (68-88)

  0
  47
  club-basquet-prat-perd-al-joan-busquets-amb-el-caceres.jpg

  05/02/2017 – Les absències de Xabi López-Arostegui, Terrence Bieshaar i Gerbert Martí castiguen un Prat lluitador davant el Càceres.

   

  El CB Prat està tenint un seriós problema amb les lesions. El vinculat del Divina Seguros Joventut rebia aquest cap de setmana el Càceres sense poder comptar amb López-Arostegui, Gerbert Martí i Terrence Bieshaar. Aquestes baixes, sumades a la lesió soferta per Milan Nikolic al llarg del matx, han deixat la rotació de Roberto Sánchez en una situació precària.

   

  Davant el Càceres, el conjunt potablava també acusaria el mal dia d’un dels seus grans líders. Pep Ortega, acostumat a dominar en la LEB Or, tancaria el xoc amb un 5/19 en tirs i un -1 de valoració.

   

  El Prat (9/13), ara catorzè després d’encadenar dues derrotes, plantejaria una lluita constant al seu adversari (17-26), reaccionant abans del descans per arribar a l’equador del xoc amb la iniciativa (40-39).

   

  El Càceres Patrimonio de la Humanidad, guiat per l’encert de Rakocevic (24 de valoració) i Fuller (25) recuperaria el control (54-60), tot i que el Prat arribaria a fregar la igualada gràcies a un triple anotat per Piru Ros a set minuts per la conclusió (63-64).

   

  Llavors, en el moment de més tensió, Milan Nikolic s’hauria de retirar cap a la banqueta després de patir una lesió de turmell. El serbi, MVP potablava (25), ja no podria ajudar el Prat i això acabaria desembocant en un parcial de 5 a 24 (68-88). La diferència en el rebot (20 a 42 pel Càceres) marcaria totalment el xoc.

   

  El paper dels vinculats

   

  Sergi Costa: 6 punts, 1 rebot, 2 assistències i 5 de valoració en 19 minuts.

   

  Óscar Amo: 4 punts, 1 rebot i 1 de valoració en 19 minuts.

   

  Pol Molins: 5 minuts.