La Federació d’Empresaris fomenta la internacionalització dels negocis de la comarca

  0
  empresaris.jpg

  21/11/2012 – El BCIN va acollir un esmorzar d'empresaris en el qual va impartir una conferència Xavier Campos Ballester, intermediador jurídic, lingüista i cultural amb 30 anys d'experiència a les Nacions Unides.

  El Badalona Centre Internacional de Negocis va acollir ahir al matí una trobada d’empresaris badalonins i de la comarca interessats en la internacionalització de les seves empreses. Sota la fórmula dels tradicionals esmorzars de la FEB, els assistents van poder compartir les seves experiències i escoltar la conferència de Xavier Campos Ballester, advocat i intèrpret durant 30 anys de les Nacions Unides que recentment ha creat un servei d’intermediació jurídica, lingüística i cultural per donar suport a la internacionalització de les empreses i a la negociació de contractes i projectes internacionals .

   

  Campos va explicar les claus en un procés de venda amb interlocutors de diferents cultures i idiomes. L’expert internacional també va mostrar les diferents fases de la negociació estudiades per les principals universitats i escoles de negocis del món anglosaxó.

   

  L’esmorzar de la Federació Empresarial de Badalona, el primer d’aquest curs 2012-2013, ha servit per reafirmar l’aposta de la FEB per donar assessorament i acompanyament a les empreses de Badalona i comarca en el seu procés d’obertura a nous mercats. La trobada va comptar amb la presència de la regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Badalona, Rosa Bertran.