La Fira de l’Automòbil es trasllada al polígon de Les Guixeres

  0
  IMG_2216.JPG

  12/06/2015 – Aquest cap de setmana, Badalona celebra la 4a edició de la Fira de l’Automòbil, que enguany es trasllada de la Rambla al polígon de Les Guixeres, amb la participació de 14 concessionaris de la Ciutat del Motor.

  Badalona viu aquest cap de setmana un dels esdeveniments comercials i econòmics de l’any. El sector automobilístic, amb una ferma i àmplia presència a la ciutat, obre les seves portes i surt al carrer per mostrar la seva oferta i brindar informació a badalonins i tots aquells ciutadans que s’apropin. Es tracta de la 4a edició de la Fira de l’Automòbil, que van engegar les diferents marques i l’Ajuntament l’any 2012, i que enguany es renova completament i estrena un bon grapat d’activitats i, fins i tot, ubicació. I és que el certamen, que fins ara havia estat celebrat a la Rambla, a tocar de la platja, es trasllada al polígon de Les Guixeres, on els 14 concessionaris oficials que hi participen tenen les seves respectives seus. El canvi, més enllà del que es pugui percebre a simple vista, no ve motivat únicament per motius logístics. Les diferents marques instal·lades a la zona industrial del nord de la ciutat s’han unit sota un mateix paraigües per fer pinya i anar tots a la una en iniciatives com ara la fira. Amb el nom de Ciutat del Motor, els concessionaris volen reforçar Les Guixeres com una de les principals zones del negoci automobilístic al Barcelonès Nord i el Baix Maresme i portar la celebració de l’esdeveniment durant tot el cap de setmana ‘al seu terreny’ serà la primera forma de contribuir a solidificar la marca i aquesta imatge de referència que tots plegats volen transmetre.

   

  El gruix de l’esdeveniment tindrà lloc al carrer de la Ceràmica, el més visible i obert del polígon, en el que se situen molts dels negocis automobilístics, connectat directament amb el lateral de l’autopista C-31 i amb un ampli espai on els 14 concessionaris participants instal·laran els seus estands i exposaran la seva oferta de vehicles durant el dissabte i el diumenge. A més, oferiran consells sobre conducció i coneixements sobre els automòbils. Al marge de l’estructura purament informativa i expositiva de la fira, enguany els organitzadors presenten un programa molt variat i complet per atraure l’atenció de tots els públics. Hi haurà un circuit de quads per omplir la ganes de conducció dels més dinàmics, inflables per a que els més petits puguin gaudir a l’aire lliure i activitats de dinamització i tallers especials infantils durant tot el dissabte i el diumenge al matí. La intenció dels organitzadors d’aquesta 4a edició no és vendre més cotxes durant el cap de setmana, asseguren, sinó crear un agradable ambient festiu i familiar i “que la gent de Badalona i rodalies conegui el polígon i el tinguin en compte en el moment que vulguin canviar de vehicle”.

   

  Bon menjar i música de la mà de Flaix FM

   

  La Fira de l’Automòbil no vol deixar ningú indiferent. I tampoc amb gana. Per això, aquesta 4a edició s’apunta a una de les iniciatives gastronòmiques més de moda dels darrers mesos i que està causant sensació a esdeveniment d’arreu de Barcelona. Parlem dels Food Trucks, unes caravanes d’allò més singulars i originals que es desplacen allà on calgui i ofereixen una àmplia gama de menjar. Aquest cap de setmana, concretament, els assistents a la fira en podran trobar tres: Miscelanea, que vendrà entrepans gourmet per omplir els estómacs; El Bartmutillo, una paradeta vintage que oferirà vermut per fer passar la calor, i Sweet Tables, que posarà el toc dolç amb postres com dolços i crepes.

   

  Dissabte a la tarda, amb el cap de setmana en el seu punt àlgid, arribarà la ‘marxa’ a la Ciutat del Motor de la mà de Flaix FM. La cadena de música dance catalana per excel·lència emetrà en directe un dels programes estrella de la seva graella: el Calibre 45, de la mà del locutor Borja Nicolau, que porta setmanalment els 45 temes més animats i cotitzats del panorama musical.

   

  Un trenet connectarà el centre de Badalona amb Les Guixeres

   

  El dissabte i el diumenge, de 12 a 15 hores i de 16 a 18h, un trenet totalment gratuït farà de bus llançadora i connectarà el centre de la ciutat de Badalona amb el polígon de Les Guixeres per facilitar l’arribada del públic. Sortirà de la plaça de la Vila i farà parades a Francesc Layret, la Nacional II i la Riera de Canyadó, abans d’arribar a la fira. De tornada, pararà novament a Canyadó, a la Nacional, a més de als jutjats, a Via Augusta i a Martí Pujol.

   

  El passeig Marítim, espai d’exposició

   

  Tot i que el gruix d’activitats i estands de la fira es traslladen a Les Guixeres, en el marc d’aquesta intenció de potenciar la Ciutat del Motor, el centre de la ciutat conservarà una part d’aquesta 4a edició. I és que el passeig Marítim, el tram paral·lel a la Rambla, serà l’escenari d’una variada exposició de vehicles de les diferents marques que hi participen. La mostra es podrà visitar des d’aquest mateix divendres, de 16 a 21 hores, demà, dissabte, d’11 a 21h i el diumenge, d’11 al vespre.