La Fundació Sique! tanca el 10è mercat solidari amb un balanç molt positiu

  0
  11
  DSC_0544.JPG

  17/06/2013 – Més de 200 empreses i comerciants han participat aportant els productes que l'organització ha venut.

  El Mercat Solidari de la Fundació Sique! va tancar les seves portes fa uns dies amb gran èxit de participació per part dels badalonins i badalonines. La gran oferta de productes sumat a la forta afluència de compradors i visitants, ha fet que s’hagin obtingut molt bons resultats. Tots els productes han estat donats per empreses i establiments comercials sensibles a les necessitats d’aquest col·lectiu en risc d’exclusió social.

   

  El nou emplaçament del local situat a la plaça Pompeu Fabra, al costat de la sortida de metro del carrer de la Creu, ha ajudat a un major trànsit de públic i a un significatiu augment de les vendes en vers l’edició anterior. Tot i que s’esperava una major recaptació, en aquest desè aniversari s’han superat totes les expectatives previstes. El local, cedit per l’Ajuntament de Badalona i patrocinat per l’empresa Engestur, de 300 metres quadrats ben plens de tota classe de productes, ha estat clau per obtenir aquests bons resultats.

   

  Més de 200 empreses han participat amb la donació dels seus productes, compartint l’objectiu solidari d’aquesta iniciativa: obtenir els recursos econòmics necessaris per mantenir els projectes i serveis que la Fundació Sique! té en marxa, i d’aquesta manera convertir en realitats els somnis de les persones amb diferent capacitat intel·lectual.