La Gala Internacional de Màgia culmina el Festival Li Chang

  0
  36
  LV_20150223_LV_FOTOS_D_54426461853-kGDB-U302109898503k2G-992x558@LaVanguardia-Web.jpg

  24/02/2017 – Alguns dels mags més rellevants del moment passaran aquest cap de setmana per l'escenari del Zorrilla.

  Aquest cap de setmana al Teatre Zorrilla tindrà lloc una nova edició de la Gala Internacional de Màgia del 17è Festival Internacional, Memorial Li Chang amb la trobada d’alguns dels mags i il·lusionistes més importants de l’actualitat. Els espectacles presenten un còctel amb innovació, ventrilòquia, equilibri, música, ritme i màgia, conduïts per l’argentí Maximiliano Stia, gran mag i còmic i que actualment presenta el Circ Raluy Legacy.

   

  Entre els artistes participants a la Gala cal destacar G. Alexander, una jove promesa que arriba des de València, Premi Nacional de Màgia 2014, amb un espectacle de manipulació o el madrileny Jaime Figueroa, campió de màgia còmica en el Congrés Nacional 2011.

   

  El Teatre Zorrilla acull també l’espectacle visual del Nouveau Cirque de Melodia Garcia i la tècnica sanddorn balance, una de les millors representacions visuals guardonada arreu amb una peça d’equilibri i màgia. I des de França, Marc Métral oferirà un número de ventrilòquia que ha estat l’atracció principal del Moulin Rouge durant molts de temps.

   

  La Gala la clourà Raúl Alegría, primer Premi Nacional de Màgia, amb un espectacle de grans il·lusions on el ritme, la música i la màgia es donen la mà per crear un clima trepidant homenatjant a l’il·lusionista Harry Houdini.

   

  Les actuacions tindran lloc divendres i dissabte, a les 21h, i diumenge, a les 12h i les 19h. Per escollir el guanyador es disposarà d’un sistema de votació durant les gales d’aquest cap de setmana, en concret la del divendres, dissabte i diumenge matí. El Premi Li-Chang es lliurarà durant la gala del diumenge 26 de febrer a la sessió de la tarda.