La galeria d’art MARCS reprèn el curs amb pintura, joieria i gravats

  0
  Lídia Sevilla.JPG

  02/09/2013 – El centre acull una nova exposició, fins el 28 de setembre, amb peces artesanals multi-artístiques de la mà de dues joves artistes.

  La galeria d’art i taller d’emmarcació MARCS de Badalona reprèn el nou curs amb l’estrena d’una nova exposició del 2 al 28 de setembre amb peces artesanals multi-artístiques i úniques de la mà de dues joves artistes amb més de deu anys d’experiència en el món de l’art i en exposicions.

  D’una banda, Lídia Sevilla (Badalona, 1973), escultora i dissenyadora local de joies i de ceràmica, presentarà les seves últimes obres on uneix diverses disciplines artístiques. Destaca la col·lecció Marc de joia, que consta d’uns quinze quadres de 20 x 20 cm. Totes les peces contenen una joia que es pot extreure i ser portada.

  D’altra banda, la barcelonina Núria Melero (Barcelona, 1974), especialista en gravats en gran format, brinda una mostra d’estampes realitzades en els darrers anys emprant diferents tècniques gràfiques com l’aiguafort i l’aiguatinta a partir de planxes o matrius.

   

  La inauguració serà el dijous dia 12 de setembre a les set del vespre.