Maldonado: “L’equip no transmet símptomes de play-off”

  0
  1516_IBT-CJB (23) copia.jpg

  03/03/2016 – El tècnic del FIATC Joventut exigeix una millora del joc interior, actiu que dotaria l’equip de més capacitat de rebot i de més ritme ofensiu.

   

  Parlant sempre des de la sinceritat absoluta, Salva Maldonado analitzaria com arriba la Penya al pròxim compromís de Lliga Endesa davant el Baloncesto Sevilla, adversari que és a un sol partit d’atrapar els verd-i-negres en la classificació. Diumenge (12:30h), el FIATC Joventut torna a l’Olímpic per mirar de tallar els tres últims mals resultats obtinguts.

   

  “Estem tenint un problema estructural amb el balanç. Hem perdut rebot ofensiu i tenim dubtes en aquest aspecte, tot i que en defensa hem millorat en el cinc per cinc”, destacava Salva Maldonado en la prèvia.

   

  El tècnic de la Penya reconeixia que els darrers rivals del campionat els han proposat “ritmes de joc interiors”, fet que ha escurçat “la xifra de possessions” favorables al FIATC Joventut.

   

  Segons Maldonado, de cara al pròxim encontre “cal tornar a agafar el ritme de joc que més ens interessa”, objectiu vinculat al rendiment dels interiors. “S’han de posar més en forma”, deixava clar l’entrenador adrianenc.

   

  “Dels cinc pivots, en l’últim partit Rakovic va ser el millor. Cal fer una posada a punt, perquè no pel fet de tenir-ne més les coses ens aniran millor”, reiterava el preparador verd-i-negre.

   

  Sobre l’objectiu que s’ha de marcar la Penya fins a final de temporada, el tècnic creu que, de moment, el més important és saber en quin punt es troba el grup. Només d’aquesta manera es podrà treballar en la línia idònia per tal de poder mirar cap amunt.

   

  “A hores d’ara”, Maldonado no veu l’equip dins del play-off, ja que “el grup no transmet aquest símptoma”. “Hi ha quatre equips que van a un ritme superior i un parell més que també estan per sobre, com el Gran Canaria i Fuenlabrada. Per allà també hi és el Bilbao i plantilles en clara millora com l’UCAM. Unicaja suposo que també s’hi haurà de ficar”, relatava l’entrenador del FIATC Joventut en relació a la pugna per les vuit primeres posicions de la Lliga Endesa.

   

  Maldonado creu que la Penya no es pot permetre “distraccions” i que cal guanyar “els partits contra rivals com el Sevilla per no perdre la condició de comoditat” que ara es té. “No volem ficar-nos en posicions compromeses i que ens entri la por”, afirmava l’entrenador del FIATC Joventut durant la setmana.

   

  Després dels últims partits, Salva Maldonado no veu “molt malament a l’equip”, ja que “sempre s’ha competit”, tot i que a la plantilla li està mancant “aquell punt de trobar-se forta i amb molts jugadors en forma”.