La galeria Marcs brinda una visió diferent de Barcelona

  0
  57
  JuanDiaz_Reflexiones2.jpg

  10/02/2014 – El fotògraf Juan Díaz (1959) presenta durant tot aquest mes de febrer l’exposició Reflexiones a la galeria Marcs de Badalona

  El fotògraf Juan Díaz (1959) presenta durant tot aquest mes de febrer l’exposició Reflexiones a la galeria Marcs de Badalona (Av. Martí Pujol, 109). Es tracta d’un conjunt de fotografies en blanc i negre i urbanes que mostren mirades suggerents de Barcelona a través d’un treball que juga amb els reflexes de les imatges. “Sovint caminem absorts en els nostres pensaments, passem una vegada i una altra per un mateix lloc però no ens adonem de la bellesa d'un carreró, de la peculiaritat d’un portal o d’aquella dona gran que eternament contempla els vianants des de la seva balconada. I un dia, de sobte, veiem els mateixos paisatges amb ulls nous, descobrint tot allò que havíem vist tantes vegades sense mirar-ho”, explica Díaz.

  Aquest conjunt de fotografies són la culminació d’un treball que va començar arran d’un estímul del fotògraf. Reflexiones no són més que fotografies amb il·lusions òptiques, però no deixen de ser menys reals que l'objecte que els dóna origen. Tan sols es tracta de mirar des del lloc i el moment apropiat, perquè aquesta altra realitat sempre hi ha estat.