La Generalitat dóna el primer pas cap al futur ambulatori del canal del Gorg

  0
  IMG_1125.JPG

  28/06/2017 – Surt a licitació l'oferta per elabora els estudis pertinents, redactar els projectes i dirigir les obres.

  Sense fer gaire soroll, l'entorn del canal del Gorg comença a ser una realitat i les seves promocions immobiliàries s'aixequen a poc a poc. Els nous veïns que arribaran els propers anys necessitaran alguns serveis tan bàsics com la sanitat, i per això la Generalitat també ha posat fil a l'agulla.

   

  Fa pocs dies, el govern català va treure a licitació, a través de la plataforma Infraestrutures, les primeres passes perquè el CAP del Gorg, a la zona del canal, sigui una realitat. Es tracta d'un pack que inclou l'assistència tècnica per a la redacció dels projectes i la direcció de les futures obres. Això inclou qüestions cabdals com ara el projecte bàsic; els estudis de seguretat, salut, geotècnic; els requeriments per als atorgaments de les llicències i la redacció del projecte executiu, entre d'altres.

   

  El contracte està valorat en uns 230.000 euros, dividits en uns 156.000 per a la redacció de projectes i estudis, i uns 67.000 per a la direcció de les obres. Les empreses interessades poden presentar les seves ofertes fins al mes de setembre. L'adjudicació definitiva podria tenir lloc a finals d'any. A partir d'aquell moment, el concessionari disposarà de sis mesos per a redactar els projectes i elaborar els estudis pertinents.

   

  Recordem que la planificació de tota la part nova del barri del Gorg inclou la incorporació d'equipaments. De fet, abans d'iniciar el procés participatiu perquè els veïnes poguessin decidir el destí d'alguns espais buits, ja hi havia uns 13.500 metres quadrats reservats per equipaments sanitaris i educatius, bona part dels quals seran per a edificar el nou ambulatori.