Pompas Fúnebres de Badalona col·labora en el projecte ‘Acollida i acompanyament’ de Càritas

  0
  48

  Pompas Fúnebres de Badalona (PFB Serveis Funeraris) participa en el projecte Acollida i acompanyament de Càritas Diocesana de Barcelona, que té per objectiu escoltar, orientar i assessorar totes les persones que ho requereixin, independentment de la seva procedència, ètnia, religió o ideologia política.

  PFB dóna suport al projecte de Càritas a l’àrea de Badalona en uns moments que són particularment difícils pel context de la pandèmia de Covid-19, per ajudar a reduir el fort impacte social, econòmic i emocional que està afectant moltes persones, en particular, les més vulnerables. “Creiem que és essencial poder contribuir en projectes solidaris i tan necessaris com aquest, que a més compta amb uns valors que s’alineen amb la nostra filosofia d’oferir el suport i l’ajuda que les persones necessiten en uns moments, a més, especialment complicats”, exposa Ana Gassió, directora general de PFB Serveis Funeraris.

  El projecte Acollida i acompanyament de Càritas va més enllà de l’assistència immediata, ja que també cerca la promoció de la persona a partir de la participació activa i dels seus recursos, i en fomenta les capacitats i potencialitats, a més de facilitar-li orientació jurídica i atenció psicològica. En l’àmbit de Badalona, la iniciativa ha atès més de 1.700 llars durant l’any 2019, el que representa el 10,4 % del total de la ciutat.

  Renovació del compromís amb l’Aliança per a la Vacunació Infantil

  En línia amb el compromís ferm de PFB Serveis Funeraris per la construcció d’una societat més justa i solidària ajudant els qui més ho necessiten, l’empresa ha renovat també el seu suport, per tercer any consecutiu, a l’Aliança per a la Vacunació Infantil, una iniciativa impulsada per Gavi, the Vaccine Alliance i l’Obra Social “La Caixa”, amb la col·laboració de l’Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal), que té per objectiu lluitar contra la mortalitat infantil als països més pobres del món.

  La participació de PFB en aquest projecte solidari resulta un pas més en la política de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de la funerària, que ha estat reconeguda com a “Patrocinador Plata” per l’Aliança per a la Vacunació Infantil. El moviment ha fet possible la vacunació de més de 6,3 milions d’infants de zones especialment vulnerables de l’Àfrica i l’Amèrica Llatina.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí