La Hermandad Rociera de Badalona beneeix el seu ‘simpecado’

  0
  134
  DSCF9809.JPG

  25/01/2016 – Des d'ara la germandat badalonina és reconeguda legítimament i escull a la jove Tamara García com la seva primera 'hermana mayor'.

  El passat dissabte, 23 de gener, l'església de la Mare de Déu del Carme, coneguda també com dels Pares Carmelites, va acollir el símbol més gran per una germandat rociera, la benedicció del seu 'simpecado', concretament de la Hermandad Rociera de Badalona.

   

  L'acte, que va acollir la presència de més de 500 persones, entre els quals, el president de la Federació d'Entitats Culturals Andaluses en Catalunya (FECAC), Daniel Salinero; el germà honorífic de la Hermandad Rociera de Badalona, Xavier García Albiol, i diversos representants de totes les germandats rocieres federades en Catalunya, cadascuna acompanyada pel seu 'simpecado'.

   

  També durant aquest esdeveniment, tan emotiu pels andalusos i amants de la Mare de Déu del Rocío, es va presentar a la primera 'hermana mayor' de la Hermandad Rociera de Badalona, la jove Tamara García, que amb 29 anys i afiliada des de 2013, ja és oficialment la màxima representació de la seva entitat. "Agafo aquest càrrec amb molta il·lusió, força, sentiment i fe, i amb l'objectiu de fer caminar a tots els nostres germans fins als peus de la nostra Mare de Déu del Rocío, que és el més important per nosaltres"; ha destacat Tamara García.  

   

  Hermandad Rociera de Badalona

  Després de nou anys de la seva dissolució aprovada per l'Arquebisbat de Barcelona, la Hermandad Rociera de Badalona es va refundar l'any 2012. A partir d'ara, estem parlant de la 23a germandat en Catalunya federada a la FECAC i reconeguda legítimament,  amb la qual cosa podrà realitzar totes les activitats relacionades amb la festivitat del Rocío sense la necessitat de la seva germandat padrina, la Hermandad de los Varales de Santa Coloma, qui ha acompanyat en els darrers quatre anys en aquest camí.

   

  El propòsit que té l'entitat en aquesta nova etapa és "caminar a poc a poc, però a la vegada fer-se gran dia a dia amb gent jove, que és el futur de la nostra germandat, i continuar treballant en la Feria de Abril, la Romeria del Rocío, i en tots els actes que la ciutat de Badalona ens convidi", ha destacat la presidenta Maribel Gutiérrez.