Laia Zurita i Marc García, campions de Catalunya dels 400m

0
    55

Els atletes més destacats de la UGE Badalona van tornar a demostrar una vegada més el seu gran nivell sobre la pista. La Laia Zurita i en Marc García, tots dos atletes de la categoria Sots 18, van aconseguir pujar al graó més alt del pòdium català dels 400m al Campionat de Catalunya de Pista Coberta celebrat al Palau Sant Jordi de Barcelona.

Després de liderar destacadament la cursa, la Laia va aconseguir l’or dels 400m amb un
    registre de 57.51’’. A la prova de 60m l’atleta va finalitzar en setena posició amb una marca de 8.12’’.

En Marc García també es va penjar l’or dels 400m liderant en tot moment la cursa. L’atleta va finalitzar amb una marca de 50.77’’. Als 60m, en Marc es va quedar amb una meritòria quarta posició amb un registre de 7.33’’.

La UGE també va sumar el bronze al 4x400m del Campionat de Catalunya de Relleus.
    L’equip format per David Ballester, Max Conesa, Bruno Crescenti i Marc García va aconseguir la tercera posició després d’una emocionant cursa amb una marca de 3:41.95’.

L’equip femení de 4×400 format per Judit Bruno, Mar Olivé, Sandra Valverde i Laia Zurita va acabar sisè de Catalunya després de lluitar durant una cursa complicada. L’equip va
    finalitzar amb un registre de 4:25.95’. | Marta Guirao (UGE Badalona)