La Lliga Catalana de futbol sala adaptat es juga a Badalona

  0
  50
  DSC_0590_0.JPG

  01/03/2017 – El Poliesportiu Municipal de Montigalà viu una gran victòria de l’AE Badalonès contra l’EF Viladecavalls (8-0).

   

  Si fa uns dies les instal·lacions del Màgic acollien una massiva jornada escolar de bàsquet organitzada per la Federació Catalana d’Esports per a persones amb Discapacitat Intel·lectual (ACELL) i Special Olympics Catalunya, aquesta setmana li tocaria el torn al futbol sala adaptat.

   

  El Poliesportiu de Montigalà va obrir les seves portes per fer de ser de la quarta jornada de la Lliga Catalana absoluta que promou la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC).

   

  Aquesta competició viu enguany la seva quarta edició i compta amb la participació d’un club de Badalona: l’AE Badalonès. En categoria absoluta, l’equip dels dimonis podria sumar la primera victòria de la temporada davant l’EF Viladecavalls (8-0).

   

  Cristian Valentí (3), Pol Aguilar (2), Alba Bizarro, Mario Sánchez i Marc Fuentes marcarien els gols badalonins a Montigalà, permetent al Badalonès situar-se en la tercera posició de la taula amb 4 punts.

   

  En l’altre partit jugat a Badalona, el líder del campionat no tindria problemes per conservar la seva condició d’invicte. El Disport FC Molins s’imposava per 1 a 6 a l’Adiam Racing Pineda (1-6) amb gols d’Ismael Grau (2), Albert Quiles (2), Pedro Tomás López i Jordi López i segueix líder amb 9 punts.