Un dimoni d’incògnit, imatge de les Festes de Maig 2017

  0
  31
  cartell fm.jpg

  28/02/2017 – Ja s'han donat a conèixer el cartell de les festes d'enguany, així com el color del mocador: el verd.

  L’autor del cartell de les Festes de Maig de 2017 és Edu Benavente, estudiant de 2n curs d’Estudis Superiors de Disseny Gràfic de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Pau Gargallo de Badalona. Un jurat format per membres del govern, del centre educatiu i persones del món del disseny i vinculades a la cultura i a les festes locals ha estat l'encarregat de triar el guanyador i finalistes.

   

  El nom d’Edu Benavente s’afegeix al llistat d’alumnes d’aquest centre que des de l’any 2007 signen l’autoria del disseny del cartell de les Festes de Maig. L’obra seleccionada esdevé la imatge gràfica del cartell i de les aplicacions del Pla de Comunicació de les Festes de Maig que elabora l’Ajuntament de Badalona. L’autor ha explicat que ha volgut donar un toc d’humor al cartell amb un dimoni que d’incògnit intenta fugir de les flames.

   

  Edu Benavente té 27 anys i en el seu currículum compta amb estudis Grau en Història de l’art (2012), Màster de Guió de Cine i TV Productora Rodar y Rodar (Barcelona, 2013), Cicle de Grau Superior d’il·lustració Easd Pau Gargallo (Badalona, 2016) Cicle de Grau Superior de Gràfica Impresa Easd Pau Gargallo (Badalona, 2n curs). L’any passat va ser finalista del Cartell de les Festes de Maig de Badalona 2016 i guanyador per votació popular entre els alumnes del centre del cartell de les Festes de Maig de l’any passat.

   

  El color del mocador solidari serà verd

   

  El color verd del mocador solidari de les Festes de Maig 2017 s’ha escollit, tal i com ja es va fer l’any passat, a partir de la tria dels nois i noies del Consell dels Infants de Badalona (CIB) en la trobada celebrada el 25 de gener, en una votació en la que van participar els representants dels 26 centres d’esplai, socioeducatius i de les escoles que formen part actualment del CIB.

   

  Des de la Comissió de Festes de Badalona es van proposar tres possibles colors i, en aquesta trobada, els infants van triar el color preferit a partir d’una votació entre ells.

   

  Els punts de venda dels mocadors es comunicarem properament. Com en altres anys, el mocador s’elaborarà amb criteris de Comerç Just per contribuir a millorar les condicions de vida i de treball de persones amb risc d’exclusió social.