Nàstic, Reus, Vilassar de Dalt, Hospi, Cornellà i Nàstic Manresa es classifiquen per la fase final del torneig del Sistrells

  0
  WhatsApp Image 2017-02-26 at 14.50.59.jpeg

  01/03/2017 – FC Barcelona, Real Madrid, Sevilla i Atlético de Madrid són els caps de cartell de la sisena edició.

   

  La Zona Esportiva Can Cabanyes va acollir el passat cap de setmana la primera fase prèvia del torneig nacional benjamí que el CF Sistrells organitza cada any des de fa sis temporades.

   

  Aquest curs, el club badaloní va optar per celebrar una competició classificatòria per anar fent caliu i dotar el torneig de més emoció. A Can Cabanyes hi hauria fins a 20 equips convidats, però només sis obtindrien el bitllet per la fase final.

   

  Cal destacar que FC Barcelona, Real Madrid, Sevilla i Atlético de Madrid classifiquen directament per les rondes definitives que sempre es juguen a finals de maig o a principis de juny.

   

  En la fase prèvia disputada el passat cap de setmana a Badalona, Mollet, Escola Premier, UE Sant Andreu, Fundació Grama, Montanyesa, Fundació Hermes, Cerdanyola, Palamós, Pere Gol, Singuerlín, CE Manresa i FC Escola podrien fer competir els seus equips benjamins.

   

  En total, a Can Cabanyes s’hi disputarien 40 encontres de futbol7 i cada equip inscrit en jugaria quatre. El Nàstic de Tarragona (primer del grup 1 amb 10 punts), el Reus (primer del grup 2 amb 10 punts), el Cornellà (primer de grup 4 amb 12 punts) i el Nàstic Manresa (primer de grup 3 amb 10 punts) quedarien automàticament classificats per la fase final.

   

  A més, el Vilassar de Dalt (8 punts) i el CE L’Hospitalet (9 punts) també podrien assolir l’objectiu gràcies a ser els millors segons de grup.