La regularitat: pròxim objectiu

  0
  Sergi-Vidal-Suarez-ACB-PHOTO_ARAIMA20141228_0162_5.jpg

  10/04/2015 – La Penya té l’oportunitat de fer un pas important per classificar-se pel play-off si derrota a domicili a l’Iberostar Tenerife.

   

  Les bones sensacions que va transmetre el FIATC Joventut durant la segona part contra la Bruixa d’Or Manresa s’han de convertir en una constant. L’equip va demostrar caràcter i desig en els instants difícils del duel i va recuperar el seu instint ‘assassí’ per sentenciar el xoc (82-63).

   

  Aquest diumenge (13h), al Santiago Martín de la Laguna, la Penya s’enfronta a un Iberostar Tenerife que ve d’exhibir-se contra el Laboral Kutxa (91-56). Els insulars, desens, estan a dos triomfs del play-off (12/15) i durant la segona volta només han perdut un partit a casa.

   

  Al llarg de la setmana, el pròxim rival de la Penya ha patit diversos contratemps físics. Jaime Heras és el principal dubte d’Alejandro Martínez, ja que l’exterior es recupera d’una fissura al peu que el va obligar a parar contra Baskonia.

   

  A més, Ricardo Úriz no es va poder entrenar dijous passat per malaltia, i Javi Beirán va patir un còlic nefrític a principis de setmana que també li ha impedit exercitar-se amb normalitat.

   

  Per part visitant, el FIATC Joventut es desplaça a Tenerife amb la baixa de Tariq Kirksay. L’objectiu és que l’aler estigui disponible la setmana vinent per rebre al València, després que el nord-americà hagi començat a entrenar aquesta setmana amb el grup.

   

  La Penya arriba al Santiago Martín en cinquè lloc (16/11), amb dues victòries de marge amb l’Herbalife Gran Canaria, novè classificat (14/13). El FIATC Joventut ha visitat el pavelló de la Laguna en onze ocasions i en nou d’elles ha aconseguit guanyar-hi.

   

  El darrer triomf verd-i-negre a Tenerife es va produir la temporada passada (95-103), en un partit molt atractiu des del punt de vista ofensiu. Sitapha Savané torna a l’escenari que el va veure debutar a l’ACB (temporada 2003-2004).

   

  El principal objectiu del FIATC Joventut aquest cap de setmana és tornar a encadenar victòries. L’equip de Salva Maldonado no guanya dos partits seguits des de les jornades 16, 17 i 18, quan la Penya va vèncer a l’UCAM Múrcia (70-77), Baloncesto Sevilla (75-64) i CAI (73-67).