La Minguella guanya imposant el seu joc

0
    32

31/3/2015.- Els blaus són l’únic equip de Copa que sumen aquesta jornada, gràcies a una segona part on va poder imposar el seu ritme amb bona defensa i pilotes recuperades.

El partit va començar amb un ritme lent i travat, amb molts errors que afavorien el joc del Sedis, però que van poder controlar els blaus per acabar el primer parcial 16-16.

Els primers avantatges per a la Minguella van arribar amb els triples. Tres pràcticament consecutius deixaven el marcador al descans 36-29.

Després del descans els visitants van jugar les seves cartes. L’equip va pujar la defensa i va provocar errors en el rival.

La defensa intensa va permetre a la Minguella recuperar pilotes i jugar amb un ritme més alegre i dinàmic, amb el que l’equip està més còmode.

Tot i les variants defensives del Sedis, el tercer quart va ser de domini visitant.

La mateixa dinàmica va seguir a l’últim parcial amb la Minguella controlant el partit i amb la mateixa concentració fins el 76-59.

Valle amb 19 punts i Tomeu amb 14 van ser els màxims anotadors en un partit on tots els jugadors van sumar.

La Minguella es col.loca quarta a 5 jornades per acabar la fase regular. Després de l’aturada defensarà aquesta posició al camp del Sese.

El Círcol ho intenta però no pot amb l’Igualada

El segon classificat es va endur la victòria de La Plana en un partit molt igualat.

Al primer quart, la superioritat local del Círcol en el joc interior la va contrarestar l’Igualada amb els triples. El primer parcial va acabar amb empat a 11.

Al segon quart, als dos equips els va costar molt anotar i el resultat al descans era un apretat 22-24.

La sortida de vestidors dels visitants  va sorprendre el Círcol que es va veure amb un desavantatge de 10 punts.

De la mà de Quim Forteza i Joel Temprano van tornar a entrar al partit, 6 punts per sota al acabar el tercer quart, 44-50.

El Círcol ho va intentar a l’últim quart, però l’Igualada controlava el marcador. Els errors en atac i algunes decisions arbitrals molt protestades feien la remuntada més complicada.

Tot i així, a falta de 30 segons van tenir la opció d’empatar el partit. Però la defensa rival va forçar una pèrdua que va acabar amb les opcions locals.

Una classificació molt apretada  deixa el Círcol a un partit tant de la promoció com de la quarta posició.

La recta final després de l’aturada comença amb un desplaçament complicat a La Seu d’Urgell.

EL Sant Josep reacciona però no és suficient

El partit va començar amb El Vendrell molt concentrat i amb el pivot José Juan traient profit de la seva superioritat per anotar fàcil.

Al Sant Josep li va faltar contundència en la pressió i va acabar el primer parcial, 19-11.

Però va ser al segon quart quan els groc i liles van marxar del partit. Van encaixar un parcial de 31-13 per tirs mal seleccionats i pilotes perdudes.

Al descans la diferència era de 51-29. Però l’equip va saber reaccionar.

Gràcies a les pressions i l’encert en triples, el Sant Josep es va apropar fins el 66-62, de la mà de Diego, Carles, Armont i Bermudo en el rebot.

L’encert final dels locals en els triples els va donar la victòria, 85-78, però els parroquials van guanyar de 13 a l’anada i mantenen l’average a favor.

El Sant Josep seguirà lluitant per evitar la promoció de descens en el proper partit, en una de les pistes més complicades, la de l’igualada.

El Natzaret es torna a quedar sense premi

El 5 de 5 en triples del Viladecans va obligar a un reajustament de peces per tallar el 17 a 6 de sortida.

Després del temps mort, el Natzaret també va entrar al partit, gràcies als triples de Zudaire i Héctor, per acabar el quart 27-23.

La defensa ajustada, Pulido sota cistella i Riera en la direcció fan que el Sant Andreu es col.loqui 5 punts amunt i provoqui molts dubtes al rival. Al descans 31-38.

A la represa, els visitants van aprofitar que el Viladecans només anotava de tirs lliures per arribar als 11 d’avantatge.

Però el rival va començar a dominar la pintura, tant en rebot amb segones opcions, com anotant. Tot i així seguien per davant al tercer quart, 57-50.

Al quart definitiu van aparèixer tots els dubtes que el Natzaret no havia tingut durant el partit i la zona 2-3 els va fer molt mal.

A falta de 3 minuts el partit estava empatat però un triple de Riera deixava el 67-68 a l’últim minut. Però la sort va tornar a donar l’esquena al Sant Andreu, que ja no va anotar més, i es va aliar amb el Viladecans fins el 71-68.

Tot i el bon partit, de nou sense premi. Després de l’aturada visita dels Lluïsos a Ausiàs March.