Obre el renovat carrer Onze de Setembre a la frontera entre Sant Adrià i Badalona

  0
  61
  11 setembre.jpg

  01/04/2015 – La reurbanització, en el tram comprès entre els carrers de Simancas i Sant Oleguer, va començar el mes d’octubre de 2014 i ha suposat una inversió de 660.000€.

  El passat dissabte va tenir lloc l’obertura del renovat carrer Onze de Setembre, un vial que Badalona comparteix amb el municipi de Sant Adrià.

   

  La reurbanització, en el tram comprès entre els carrers de Simancas i Sant Oleguer, va començar el mes d’octubre de 2014, i els seus objectius eren millorar l’accessibilitat del carrer, amb l’eliminació de les barreres arquitectòniques que dificultaven la mobilitat dels usuaris; potenciar les interrelacions socioeconòmiques entre els dos municipis i millorar la imatge i la connectivitat entre els barris de Sant Adrià Nord i el Remei.

   

  La intervenció ha inclòs tot un seguit d’actuacions com la renovació del clavegueram, de les voreres, dels arbres i de l’enllumenat. El resultat és un carrer amb plataforma diferenciada entre el pas de vianants i vehicles; amb voreres a cada costat de 3’40 m d’amplada; calçada de 5,50 m, amb un carril de circulació i sense aparcament per decisió dels veïns; amb arbrat en filera a la vorera del costat Badalona i enllumenat del costat de Sant Adrià. Un conjunt d’obres que han transformat el carrer Onze de Setembre en un espai més amable per als vianants.

   

  La reurbanització es completarà amb instal·lació de  contenidors soterrats  (al c. de Simancas amb Festa Major i al carrer de Sant Oleguer amb la plaça de Narcís Monturiol), que suposen una gran millora respecte als d’ús tradicional.

   

  Aquesta actuació urbanística, que s’emmarca en el pla de barris “Cosint fronteres”, és fruit d’un procés de participació ciutadana impulsat per l’Ajuntament de Sant Adrià, a través del qual tant els ciutadans adrianencs com els badalonins han pogut dir la seva.

   

  L’import final de les obres, incloent la ubicació dels contenidors, és de 660.000  €.