La Minguella haurà de promocionar per salvar-se (56 a 80)

  0
  8.jpg

  07/05/2014
  Els blaus no van poder competir contra l'Artés i no depenen d'ells mateixos per tenir el factor pista a favor

  La Minguella va deixar escapar dissabte a casa totes les opcions de salvar-se matemàticament en caure contra l'Artés per 56 a 80

  Els de Pere Garcia van tenir un dia horrible i no van competir ni físicament ni mentalment contra un equip al que li va sortir gairebé tot. 

  Ja des de l'inici els del Bages van posar la directa i la Minguella no els va poder atrapar. Els blaus arribaven tard a tot arreu, no podien competir en el rebot i anaven a remolc del ritme que imposava Roger Portella
  Al descans, amb una cistella dels visitants sobre la botina d'Illa, la diferència ja era de 13 punts (32 a 45). 

  A la represa, les coses van empitjorar. a l'Artés li sortit tot el que provava, i jugant absolutament a plaer el desavantatge va arribar a ser de 28 punts (44 a 72). Mentre a un costat tot eren flors i violes a l'altre una cistella necessitava cops i molt fortuna per entrar.

  Amb aquesta derrota a part d'escapar-se les possibilitats d'ascens, la Minguella ja no depèn d'ella mateixa per tenir el factor pista a favor. Per aconseguir-lo necessita guanyar el seu partit dissabte a Vic i que o bé l'UBSA perdi contra l'Argentona o bé el Terrassa caigui a casa contra el Prat. 

  Si tot i guanyar, també ho fan aquests 2 rivals, o directament la Minguella no es capaç d'esgarrapar el triomf a Vic, no tindrà el factor pista. Si perd, dependrà del Sant Fruitós, que li té l'averqage guanyat, per quedar 13è o 14è.